kategorie

Odkaz na stránku garance nejlepší ceny.

Vaporesso Swag 2 TC Mod 80W, Barva camo šedá

Spojení kvality a krásného designu v druhé generaci kompaktního modu Swag.  
Zobrazit více
0% (0 hodnocení)
849 Kč
Ukončeno
katalogové číslo: 9701/SED
záruka:24 měsíců
výrobce:Vaporesso
běžná cena:849 Kč
cena bez DPH:702 Kč
cena vč. DPH:849 Kč
popis
parametry
soubory a odkazy
diskuze
Recenze

Druhá generace modu Swag nabízí ergonomický design a vylepšenou povrchovou úpravu, která poskytuje modu vyšší odolnost proti poškrábání nebo otiskům prstů. Přestože se rozměry od svého předchůdce příliš neliší, zvětšil se prostor kolem závitu 510, na který je nyní možné našroubovat atomizéry až do průměru 25mm. 

 

Mod je opatřen slotem pro jednu baterii typu 18650 (není součástí balení) a jeho maximální výkon dosahuje až 80W. Uvnitř modu se nachází pokročilý čip AXON nabízející kromě klasických funkcí i něco navíc. V nabídce naleznete režim Power (se soft, normal a hard předehřátím), Temp Control (pro SS, Ni200 a Ti), Watt Curve (VPC), VV režim výkonu, Super Player (režim výkonu s nižším minimální odporem) a Bypass. V případě, že budete chtít šetřit baterii můžete zvolit režim ECO. Samotný výrobce nejvíce klade důraz na režim Pulse, který zajišťuje plynulý výkon během celého potahu a ne jen na jeho začátku. 

Všechny důležité informace se zobrazují na přehledném Oled displeji a velké žhavící tlačítko umístěné nad ním poskytne pohodlné spínání. 

Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

E-shop využívá cookies bez kterých nefunguje.
Nesouhlasím s použitím cookies (zobrazí se prázdná stránka).